Projekt

Total renovering af gammel landsbyskole

  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

Huset fra 1904 er blevet total renoveret, for at skabe en bedre planløsning for en familie i vækst. Flere rum er blevet sløjfet og der er blevet skabt en sammenhæng mellem alrum og stuer, så det i dag er de fælles opholdsrum der er i fokus. Der er gennem store vinduespartier, skabt en visuel forbindelse med den skønne have og ikke mindst en direkte forbindelse til terrassen gennem en 4,5m bred foldedør. Familien har fået en bolig, der understøtter livet med 2 små børn.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Samuel Ringgaard Davey

Samuel Ringgaard Davey