Projekt

Udvidelse af parcelhus med built-up tag fra 60’erne

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Beboerne i det gamle parcelhus fra 1960'erne ønskede en udvidelse af huset med et rum til fordybelse og en ”vinterhave” med udsigt til haven. I forbindelse med udskiftning af køkkenet blev der åbnet op på tværs af huset for bedre kontakt til spise- og opholdsstue, udsigt til haven og optimering af naturligt lysindfald fra flere retninger. Nyt badeværelse og garderobe var ligeledes en del af ombygningen.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Morten Lie Dalsgaard

Morten Lie Dalsgaard