Tilbage til danskeboligarkitekter.dk Til menuen

Bliv medlem af Danske BoligArkitekter

Danske BoligArkitekter er en markedsføringsplatform og et professionelt udstillingsvindue for dig, der rådgiver boligejere, når det gælder nybyggeri, renovering og om- eller tilbygning af private boliger. Samtidig vil du blive en del af et fagligt fællesskab med over 80 andre boligarkitekter. Her kan du læse mere om, hvilke fordele det giver dig at blive en del af ordningen.

Som medlem får du en lang række fordele:

 • Digitalt salgslokale
  Danskeboligarkitekter.dk, fungerer som salgslokale for dig og dine projekter. Du bliver en del af Danmarks mest besøgte hjemmeside for boligejere der søger arkitekter, og her får du mulighed for at præsentere lige præcis de boligprojekter, der bedst viser boligejerne hvad du kan. Som medlem kan du få kunder fra hele landet, eller i de regioner du ønsker at arbejde.
   
 • Markedsføring og fotografering
  Boligreportager i talrige medier, søgemaskine-optimering, link-samarbejder, partneraftaler og anden form for PR, der skaber høj trafik til Danskeboligarkitekter.dk. Du har mulighed for at få professionel fotografering af dine realiserede projekter til yderst favorabel pris.
   
 • Service fra eget sekretariat
  Danske BoligArkitekter har eget sekretariat, som rådgiver og hjælper dig med at få størst muligt udbytte af dit medlemskab. Det kan fx være rådgivning omkring profiltekster, hjælp til at få særlige projekter omtalt, foto-pakker eller individuel markedsføringsrådgivning. Derudover arrangeres et årligt erfamøde med fagligt indhold og netværksmulighed, særligt for Danske BoligArkitekter.
   
 • Identitet og eksklusivitet
  Der stilles særlige krav for at være en del af Danske BoligArkitekter, og det skal boligejerne opleve som et kvalitetsstempel. Derfor får du som medlem mulighed for at bruge Danske BoligArkitekters logo på brevpapir, visitkort, hjemmeside etc.

Vil du være medlem af Danske BoligArkitekter og hjælpe boligejere i Danmark med at skabe bedre hjem?

For at blive er en betingelse, at du er beskæftiget i en virksomhed, der er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Dit medlemsskab er baseret på din personlige profil og ikke den virksomhed, der stå bag.

Læs mere på Danske Arkitektvirksomheders hjemmeside om dine muligheder og hvordan du kan blive optaget i ordningen.


Danske BoligArkitekter i tal

 • Mere end 1,5 mio. unikke besøg på hjemmesiden (2017-22)

 • 47.000+ følgere på Instagram 

 • 22.000+ følgere på Pinterest

 • 18.000+ abonnerer på nyhedsbrevet 


Mød et medlem

Tom Mose Petersen, STOCK 35

 

"Jeg er meget positiv overfor det arbejde Danske BoligArkitekter gør for de virksomheder, der arbejder med private boliger, og jeg har personligt fået meget ud af medlemskabet. 

Jeg vurderer, at halvdelen af mine kunder kommer via Danske BoligArkitekter, og mange af disse har aldrig prøvet at bygge med en arkitekt før. De har siddet med en laptop derhjemme og ledt efter en rådgiver, og er så landet på Danske BoligArkitekters website, hvor de har fundet mig."