Side

Presse

Anvendelse af Danske BoligArkitekters indhold

Danske BoligArkitekter er opretshaver på alt indhold på danskeboligarkitekter.dk, i nyhedsbreve og på vores sociale medier. Vi stiller indholdet til rådighed til personligt brug.

Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til danskeboligarkitekter.dk. Du må også gerne referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik. 

Danske BoligArkitekter må IKKE fremstå som en del af en anden hjemmeside eller i et fremmed websites frame.

Ønsker du at bruge vores fotos, tekster, grafik, eller tegninger, SKAL der forud for brug, indhentes en udtrykkelig skriftlig aftale med Danske BoligArkitekter.  

 

Contentsamarbejde med Danske BoligArkitekter

Er du journalist og mangler du en god case eller en ekspertkilde til din artikel om boligarkitektur, hjælper vi dig gerne videre med din research og kontakt til en af vores arkitekter.

Vi har mere end 1000 projekter på vores website og en solid viden om, hvad der rører sig, når danske boligejere bygger om, nyt eller til. Vi kan ofte finde projekter inden for særlige temaer, eller projekter fra et udvalgt geografisk område, der passer til det enkelte medie.

Vi stiller ligeledes vores boligreportager og øvrige redaktionelle artikler til rådighed for aviser, magasiner og andre print- og online-medier, som ønsker at vise boligejerne gode eksempler på om- og tilbygninger. Hvis du vil høre mere om, hvordan du bruger vores indhold skal du kontakte:

Pernille Hjorth // Sekretariatsleder og presseansvarlig, arkitekt MAA, Danske BoligArkitekter, phj@bolius.dk, tlf. 53 73 06 18

 

Samarbejdspartnere og marketing

Danske BoligArkitekter samarbejder gerne med andre virksomheder og organisationer, der ønsker at bidrage til bedre om- og tilbygninger hos boligejerne. Kontakt os, hvis du ønsker at drøfte forskellige samarbejdsmuligheder.

Jens Bo Nielsen // Underdirektør, Videncentret Bolius, jbn@bolius.dk,
tlf. 24 88 31 52

Boligreportager

Danske BoligArkitekter leverer gerne boligreportager og artikler til aviser, magasiner og andre print- og online-medier, som ønsker at vise boligejerne gode eksempler på om- og tilbygninger.

Artiklerne kan være af varierende længde, og vil ofte være inklusiv fotos. Vi kan ofte finde projekter inden for særlige temaer, eller projekter fra et udvalgt geografisk område, der passer til det enkelte medie.