Projekt

Eksklusivt haveanlæg med poolområde og terrasse

Den modernistiske villa
  • Nem vedligeholdelse
  • Sammenhæng med uderum
  • Sundt indeklima

Vi elsker uderum og haver – derfor tænker vi aldrig en villa uden de tilstødende uderum. Vores haveplaner tager udgangspunkt i bla. beplantningstyper, der er stedsegrønne og derfor skaber værdi året rundt. Vi sigter altid efter at forlænge boligens indre rum i de ydre haverum, så der skabes en gensidig værdi. I dette tilfælde har vi ikke tegnet boligen, men haveanlægget – med et fokus på også at løse den overophedning kunden havde problemer med i boligen. Løsningen på overophedningen blev et dekorativt og lidt utraditionelt haveanlæg med en pergolaoverdækning, der skærmer for solen og samtidig skaber et uderum, der forlænger udesæsonen. I forlængelse af den nye overdækning er skabt en lækker oase med pool, som tilpasser sig det nye terrassemiljø. Med projektet fik vi løftet en traditionel parcelhusgrund med uderummet, så familien nu har et eksklusivt uderum, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Katrine Holm Sølvsten