Mikkel Vile Juul

VILE arkitekter ApS

Struer

Region Hovedstaden
Region Midtjylland
Region Nordjylland
Kort ventetid
Bæredygtigt fokus
Byggeteknisk baggrund
DGNB konsulent

Vil du bygge om, bygge til eller bygge nyt?
Vi sørger for at dine ideer bliver realiseret hele vejen fra skitse til færdigbygget projekt.
Det er vigtigt at vi sammen finder den rigtige arkitektur i forhold til stedets kontekst, jeres ønsker og behov, samt plac­er­ing på grun­den i forhold til udkig, sol og skygge. Alt dette er afgørende for at opnå en smuk og funktionel arkitektur.
Tegnestuen arbejder altid i tæt dialog med bygherre i alle byggeriets faser.

Tegningerne tog udgangspunkt i vores ideer, men som vi ikke tænkte, også udgangspunkt i grunden og dens omgivelser. Dette resulterede i et forslag, der var væsentlig anderledes end vores idé til udformning
Mads B

Priser

Kontakt og idé
1.900 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Timesats
900 kr.