Projekt

Renovering og ombygning af villa fra 70’erne, natursten og kobber

Typehus fra 60-70'erne
  • Sammenhæng med uderum
  • Fokus på at udnytte grundens udsigt
  • Familievenlige løsninger

Ombygning og renovering af villa fra 1977 er et unik sammensmeltet ægteskab mellem modernisering og bevarelse af den oprindelige charme og karakter.
Projektet er særligt kendetegnet ved brugen af klassiske materialer, såsom træ, kobber og natursten, der giver huset et nyt udtryk.
Indvendigt er alle gulve er udført i natursten og lofter udført med diskrete hulgipsplader som harmonerer med husets æstetik og tilføjer et moderne touch.
Udvendigt er tagfladen med de oprindelige store og markante gavle ændret til valmet gavle, så bygningen fremstår mere let og elegant.
De oprindelige teglstensfacader er blevet nænsomt bevaret, mens de tidligere træbeklædte overflader nu er blevet forvandlet med kobberbeklædning. Dette kobberpatineringsmateriale vil med tiden udvikle en unik karakter og tilføje en unik visuel dimension til ejendommen.
Projektet kombinerer således nutidens bekvemmeligheder med en hyldest til husets originale arkitektoniske identitet og anvender materialer som kobber og natursten på en måde, der fornyer og genfortolker dem på en smagfuld og tidløs måde.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding
Genbrug af materialer
Efterisolering
Certificerede miljøvenlige materialer

Rådgivning omfattede

  • Energirådgivning
  • Havedesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Mikkel Vile Juul