Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Enkelthed og kontakt til det naturlige samt oprindelige

Tilbygning til fritliggende hus

Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.

Energi og miljø

BR18

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Enkelthed og kontakt til det naturlige samt oprindelige, Værelse

Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.

Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Enkelthed og kontakt til det naturlige samt oprindelige, Køkken

Køkken udvidet og omdisponeret i eksisterende bolig. Åbent ildsted tilføjet for stemning og madtilberedelse.

Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Enkelthed og kontakt til det naturlige samt oprindelige, Facade

Tilbygning er placeret omkring eksisterende terrasse og har fin forbindelse til skovkanten ved stort vinduesparti.

  • Der er arbejdet med rumforløb og naturmaterialer som fremhæver hinandens skønhed. Vi har søgt enkeltheden og kontakten til naturlighed og oprindelighed i det som allerede er fint.
  • Køkken udvidet og omdisponeret i eksisterende bolig. Åbent ildsted tilføjet for stemning og madtilberedelse.
  • Tilbygning er placeret omkring eksisterende terrasse og har fin forbindelse til skovkanten ved stort vinduesparti.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›