Bliv ringet op gratis af Eva Kristine Brørup

Skriv en besked herunder eller ring

LEJRVEJ

Nybygget fritliggende hus

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Sundere indeklima

Eva Kristine Brørup, Valbæk Brørup Arkitekter ApS

Vores drive er vores faglige nysgerrighed, troen på mulighederne i den moderne...

Se billeder af projektet

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
LEJRVEJ, Bad/toilet

-

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
LEJRVEJ, Entré

-

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
LEJRVEJ, Køkken

-

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
LEJRVEJ, Facade

-

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
LEJRVEJ, Facade

-

I en landlig forstad nord for Kbh står dette familiehus på skråningen af den tidligere Værløse flyvestation.

Udsigten er fantastisk, og grunden er en del af et nyt forstadsområde og en stram lokalplanning som inkluderer ialt 60 lignende huse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af 2 forskellige landskaber; den vilde natur og den rå luftbase. Fra husets kerne, køkkenet og spisestue, står man midt i de to landskaber som opleves til begge sider.

I husets fællesrum har vi indsat vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret, mens der i de mere private værelser findes en mere huleagtig stemning.

To stuer er placeret i hver ende af huset, forbundet af en bred gang. Soverværelserne er placeret midt i huset som 3 bokse. Til alle værelserne er tilbygget hemse, så der er mulighed for at føre det sociale aspekt ind her også.

Alle rum har døre ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige stenaftegninger og strukturen i de rå gipsvægge står frem.
Farverne er Okker og sort, efter krav i lokalplanen. Dørene er himmelblå, køkken og skabe opført i okker.

Huset er på 169m2,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
LEJRVEJ, Terrasse/altan

-

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›