Bliv ringet op gratis af Erik Nord Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Luksuriøse alpevibes i Odense

Tilbygning til fritliggende hus

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner.
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen.

Energi og miljø

Den eksisterende villa energirenoveres med nye vinduer og nyt tag. Tilbygningen opføres i sunde og naturlige materialer, der har en lang levetid og giver et sundt indeklima.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Erik Nord Nielsen, Erik Nord Arkitekter ApS

Vi tegner unikke og velfungerende boligløsninger med udgangspunkt i jeres idéer…

Se billeder af projektet

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner. 
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Luksuriøse alpevibes i Odense, Køkken

Fra køkkenet er der kig til husets øvrige opholdsrum, spisestuen, opholdsstuen og loungen. Centralt i rummet er en pejs, der fungerer som rumdeler og kan nydes fra alle fire rum.

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner. 
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Luksuriøse alpevibes i Odense, Stue

Villaens opholdsrum henvender sig mod baghaven og den store park. Vægge, lofter og specialinventar er beklædt med egetræ.

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner. 
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Luksuriøse alpevibes i Odense, Køkken

Køkkenet holdes i enkle materialer og farver. Sort, egetræ og beton.

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner. 
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Luksuriøse alpevibes i Odense, Stue

Detalje fra spisestuen med siddevindue og udgang til en hævet terrasse.

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner. 
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Luksuriøse alpevibes i Odense, Facade

Facaden på tilbygningen er med beklædningstegl, der giver et lettere udtryk end traditionelle mursten.

  • Fra køkkenet er der kig til husets øvrige opholdsrum, spisestuen, opholdsstuen og loungen. Centralt i rummet er en pejs, der fungerer som rumdeler og kan nydes fra alle fire rum.
  • Villaens opholdsrum henvender sig mod baghaven og den store park. Vægge, lofter og specialinventar er beklædt med egetræ.
  • Køkkenet holdes i enkle materialer og farver. Sort, egetræ og beton.
  • Detalje fra spisestuen med siddevindue og udgang til en hævet terrasse.
  • Facaden på tilbygningen er med beklædningstegl, der giver et lettere udtryk end traditionelle mursten.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›