Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Palmgren House

Nybygget fritliggende hus

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året.

Energi og miljø

Byggeriet bliver opført efter alle bygningsreglementets foreskrifter.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder...

Se billeder af projektet

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Palmgren House, Terrasse/altan

Med udsparinger i terrassedækket og den overdækkede terrasse der skærer sig ind i bygningen, bliver uderummet opdelt i flere zoner. Masser af begrønning og planter er med til at skabe et personligt og behageligt ophold.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Garage
Palmgren House, Garage

Fra vejen bliver man ledt ind til hoveddøren langs en listebeklædt væg, der fortsætter sømløst til at blive en del af garagen. Den udendørs belysning spiller op ad sternkanten i materialer og farve og skaber et overordnet, roligt udtryk.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Palmgren House, Indgangsparti

Både belægningen ved ankomsten, materialesammensætningen, farvespiller og hvordan man møder huset er altsammen nøje gennemtænkt, og bliver en

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Palmgren House, Facade

Fra indgangspartiet får man det lange kig ned gennem huset og ud mod haven. Den lange gang der betjener værelser og badeværelser, bliver oplyst gennem de grafiske ovenlysvinduer.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Palmgren House, Køkken

Køkkenet, der er husets hjerterum, er ligesom resten af huset nøje gennemtænkt. Derfor er bagvæggen med kogenichen og ovnene holdt helt i hvidt, mens køkkenøen får lov til at stå som et kontrastererende møbel i rummet, holdt helt i sort.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Palmgren House, Stue

En pejsekerne adskiller stuen fra køkken & alrummet, og er med til at inddele opholdsrummet i zoner. Et stort ovenlysvindue over køkkenøen med indbygget LED skinne skaber et godt arbejdslys i køkkenet.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Palmgren House, Stue

Fra køkkenbordet har man frit udsyn ud over spisebordet, terrassen og resten af haven gennem de store vinduespartier, som trækker masser af dagslys med ind i stuen og skaber en flydende overgang mellem ude og inde.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Palmgren House, Værelse

Værelserne der har store vinduespartier ud mod de smalle, grønne havestykker, trækker naturen og lyset med langt ind i rummene. I forbindelse med voksenafdelingen er der etableret en udebruser i en lille, listebeklædt lomme.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Palmgren House, Terrasse/altan

De store vinduespartier i facaden er med til at trække en masse dagslys ind i boligen og orienterer blikket ud mod haven.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Palmgren House, Terrasse/altan

Den overdækkede terrasse bliver en hyggelig lomme, som ligger i forlængelse af stuen og trækker opholdet med udenfor. Alle detaljer er gennemtænkt, lige fra mødet mellem materialerne og ned til den udendørs belysning.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Palmgren House, Indgangsparti

Fra husets hoveddør har man et kig gennem huset som forbinder husets opholdszoner.

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Palmgren House, Terrasse/altan

I haven foran huset er to terrasser. En er overdækket som et indhug i bygningen mens den anden er stor og åben med direkte kontakt til de indendørs opholdsrum

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Palmgren House, Facade

Direkteforbindelse mellen køkken og have gør det nemt at bruge inde og ude i kombination med hinanden.

  • Med udsparinger i terrassedækket og den overdækkede terrasse der skærer sig ind i bygningen, bliver uderummet opdelt i flere zoner. Masser af begrønning og planter er med til at skabe et personligt og behageligt ophold.
  • Fra vejen bliver man ledt ind til hoveddøren langs en listebeklædt væg, der fortsætter sømløst til at blive en del af garagen. Den udendørs belysning spiller op ad sternkanten i materialer og farve og skaber et overordnet, roligt udtryk.
  • Både belægningen ved ankomsten,  materialesammensætningen, farvespiller og hvordan man møder huset er altsammen nøje gennemtænkt, og bliver en
  • Fra indgangspartiet får man det lange kig ned gennem huset og ud mod haven. Den lange gang der betjener værelser og badeværelser, bliver oplyst gennem de grafiske ovenlysvinduer.
  • Køkkenet, der er husets hjerterum, er ligesom resten af huset nøje gennemtænkt. Derfor er bagvæggen med kogenichen og ovnene holdt helt i hvidt, mens køkkenøen får lov til at stå som et kontrastererende møbel i rummet, holdt helt i sort.
  • En pejsekerne adskiller stuen fra køkken & alrummet, og er med til at inddele opholdsrummet i zoner. Et stort ovenlysvindue over køkkenøen med indbygget LED skinne skaber et godt arbejdslys i køkkenet.
  • Fra køkkenbordet har man frit udsyn ud over spisebordet, terrassen og resten af haven gennem de store vinduespartier, som trækker masser af dagslys med ind i stuen og skaber en flydende overgang mellem ude og inde.
  • Værelserne der har store vinduespartier ud mod de smalle, grønne havestykker, trækker naturen og lyset med langt ind i rummene. I forbindelse med voksenafdelingen er der etableret en udebruser i en lille, listebeklædt lomme.
  • De store vinduespartier i facaden er med til at trække en masse dagslys ind i boligen og orienterer blikket ud mod haven.
  • Den overdækkede terrasse bliver en hyggelig lomme, som ligger i forlængelse af stuen og trækker opholdet med udenfor. Alle detaljer er gennemtænkt, lige fra mødet mellem materialerne og ned til den udendørs belysning.
  • Fra husets hoveddør har man et kig gennem huset som forbinder husets opholdszoner.
  • I haven foran huset er to terrasser. En er overdækket som et indhug i bygningen mens den anden er stor og åben med direkte kontakt til de indendørs opholdsrum
  • Direkteforbindelse mellen køkken og have gør det nemt at bruge inde og ude i kombination med hinanden.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›