Anneksets tag og facader matcher hovedhusets oprindelige udtryk

Bliv ringet op gratis af Thomas Hjort

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager

Tilbygning til fritliggende hus

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.

Energi og miljø

Isolerings- og energikrav til bygningsreglementet 2015 (BR15) overholdes. Trelags energiklasse A glas, ekstra lofts- og facadeisolering. Gulvvarmen kan styres både manuelt og automatisk. Vinrummet i kælderen kræver fugt og temperaturstyring.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Thomas Hjort, m4 Arkitekter P/S

I mit arbejde med boligprojekterne arbejder jeg med stor respekt for dine...

Se billeder af projektet

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Facade

Materialerne og byggestilen skulle være i tråd med hovedhusets karakter. Det nye anneks skaber nu rammen om et fint sydvestvendt gårdhavemiljø. Fra teenageværelset er der udgang til den sydvendte balkon.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Facade

FØR byggeriet kunne starte, blev skur og carport revet ned, for at give arbejdsplads på den kuperede grund.
FØR foto: m3 arkitekter

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Indgangsparti

Annekset er rykket væk fra hovedhuset og danner med den nye carport et hyggeligt gårdrum, der byder en velkommen. Carporten er opført med murede søjler og muret gesims som på hovedhuset og annekstilbygningen, så det udgør et samlet hele.
Foto: Christin

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Tag
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Tag

Carportens tag set fra indkørslen og fra hovedhusets 1. sal. Mos-sedumbeplantningen kan optage en stor del af regnvandet og skal ikke plejes eller vandes. En detalje ved bevoksningen er, at den ændrer farve hen over året og kan variere fra rød, til grøn o

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Værelse

Der er en fin udsigt til haven og direkte niveaufri adgang til balkonen fra det nye teenageanneks.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Værelse

Det kræver en dygtig entreprenør, at lave en detaljeovergang mellem sten- og trægulv med en indfarvet elastisk fuge, i stedet for en metalliste.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Værelse

Annekset indeholder i stueplanet en teenageafdeling med egen indgang, eget badeværelse og garderobe.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Haveplan
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Haveplan

Havens bølgede bedformer står i fin kontrast til de stramme bygninger. I udendørsarealerne er der blevet plads til udebruser, balkon og gode terrasser til ophold morgen, middag og aften. De er bygget, så familien kan vælge mellem sol, skygge og læ for vin

Hvordan kan man leve sammen hver for sig? Familiens teenagedatter ønskede sig mere plads til privatliv uden at skulle flytte hjemmefra. Løsningen blev et anneks med egen indgang, bad og garderobe samt adgang til egen altan. Arkitekt Thomas Hjort fra m3 arkitekter, tegnede tilbygningen i stil med hovedhusets arkitektur og som ekstra bonus fik familien en hjemmebiograf og vinrum under teenageværelset. En carport med ”grønt tag” blev bygget efter anneksprojektet var afsluttet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning af anneks gav plads til familiens teenager, Værelse

Under teenageværelset er der blevet plads til hjemmebiograf og vinrum. Fine detaljer med indbyggede lysskinner, højttalere og et lærred som kan parkeres og skjules i etageadskillelsen præger rummet.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

  • Materialerne og byggestilen skulle være i tråd med hovedhusets karakter. Det nye anneks skaber nu rammen om et fint sydvestvendt gårdhavemiljø.  Fra teenageværelset er der udgang til den sydvendte balkon.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • FØR byggeriet kunne starte, blev skur og carport revet ned, for at give arbejdsplads på den kuperede grund.
FØR foto: m3 arkitekter
  • Annekset er rykket væk fra hovedhuset og danner med den nye carport et hyggeligt gårdrum, der byder en velkommen. Carporten er opført med murede søjler og muret gesims som på hovedhuset og annekstilbygningen, så det udgør et samlet hele.  
Foto: Christin
  • Carportens tag set fra indkørslen og fra hovedhusets 1. sal. Mos-sedumbeplantningen kan optage en stor del af regnvandet og skal ikke plejes eller vandes. En detalje ved bevoksningen er, at den ændrer farve hen over året og kan variere fra rød, til grøn o
  • Der er en fin udsigt til haven og direkte niveaufri adgang til balkonen fra det nye teenageanneks.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Det kræver en dygtig entreprenør, at lave en detaljeovergang mellem sten- og trægulv med en indfarvet elastisk fuge, i stedet for en metalliste.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Annekset indeholder i stueplanet en teenageafdeling med egen indgang, eget badeværelse og garderobe. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Havens bølgede bedformer står i fin kontrast til de stramme bygninger. I udendørsarealerne er der blevet plads til udebruser, balkon og gode terrasser til ophold morgen, middag og aften. De er bygget, så familien kan vælge mellem sol, skygge og læ for vin
  • Under teenageværelset er der blevet plads til hjemmebiograf og vinrum. Fine detaljer med indbyggede lysskinner, højttalere og et lærred som kan parkeres og skjules i etageadskillelsen præger rummet. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›