Villa Vejle

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Villa med niveauspring og atriumgård

Nybygget fritliggende hus

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage.

Energi og miljø

Bygherre har etableret jordvarmeanlæg til opvarmning af boligen, og en stor del af strømforbruget dækkes af et solcelleanlæg. Varmegenvindingsanlæg sikrer et godt indeklima uden væsentlig nedkøling af bolig ved luftskifte.

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Huset er integreret i det let skrånende terræn, og der er etableret god kontakt til udemiljøet hele vejen rundt om boligen.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

I baggrunden er der kig til den hævede stue, som på den måde indbygges i det let skrånende terræn og adskilles fra køkkenet.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Åben facade mod terrasse og have gør, at der er tæt kontakt til udemiljøet.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Tæt kontakt til udemiljøet

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

I overgangen mellem bolig og garage er der placeret en mindre atriumgård, som sikrer et godt dagslys og nænsomt opdeler husets afdelinger.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Køkken med ophold i højt lyst rum. I baggrunden er der kig til atriumgården, som nænsomt opdeler boligen.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Køkken med plads til forskelligartet ophold i højt lyst rum med tæt kontakt til udemiljøet.

Huset er niveauopdelt, så det tilpasser sig det naturlige terræn. Et stort køkken/alrum er placeret centralt og deler niveau med husets voksenafdeling og børneafdeling. Stuen er hævet og adskilles på den måde fra køkkenets opholdareal, mens den fanger det naturlige terræn.
En mindre atriumgård opdeler nænsomt boligen og bidrager med en lys og venlig velkomst, når ejer ankommer til boligen fra den lavere liggende garage. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa med niveauspring og atriumgård, Facade

Huset er integreret i det let skrånende terræn, og der er etableret god kontakt til udemiljøet hele vejen rundt om boligen.

  • Huset er integreret i det let skrånende terræn, og der er etableret god kontakt til udemiljøet hele vejen rundt om boligen.
  • I baggrunden er der kig til den hævede stue, som på den måde indbygges i det let skrånende terræn og adskilles fra køkkenet.
  • Åben facade mod terrasse og have gør, at der er tæt kontakt til udemiljøet.
  • Tæt kontakt til udemiljøet
  • I overgangen mellem bolig og garage er der placeret en mindre atriumgård, som sikrer et godt dagslys og nænsomt opdeler husets afdelinger.
  • Køkken med ophold i højt lyst rum. I baggrunden er der kig til atriumgården, som nænsomt opdeler boligen.
  • Køkken med plads til forskelligartet ophold i højt lyst rum med tæt kontakt til udemiljøet.
  • Huset er integreret i det let skrånende terræn, og der er etableret god kontakt til udemiljøet hele vejen rundt om boligen.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.