Projekt

70'er bolig nænsomt renoveret & udvidet

  • Flere rum
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Æstetisk sammenhæng

Med afsæt i iboende værdier, og med ønske om intakt helhed, er huset fra 70'erne nænsomt renoveret ved omorganisering af rum, nyt køkken samt badeværelse, og udskiftning af alle overflader. Tilbygningen er ved form og materialeholdning forenet med eksisterende bolig, hvor virkninger forstærkes ved forskelligheder.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

FØR billeder illustrerer oprindelig ankomstfacade samt værelse mod have, der omdannes til TV-stue.Tilbygningen indskriver sig naturligt i sammenhængen med eksisterende bygninger, og skaber rolig helhed ved gentagelse af taghældning samt de gule teglvægge, men adskiller sig på samme tid ved fraværet af udhæng.
FØR-foto illustrerer oprindelig stue som er omdannet til spiseplads og køkken. Integreret reol er, i sammenhæng med køkkenet, tegnet til stedet, hvor farveholdning er inspireret af oprindeligt anvendte farver.
Allan Lorenzen

Allan Lorenzen