Projekt

Åbreden

Huse fra 00'erne og frem

På kanten af en ådal, der fremstår med en særegen natur og helt særlige landskabelige kvaliteter, ligger Villa åbreden. Villaen placerer sig på grunden som to skarptskårne volumener, der ved ankomsten fremstår med et monolitisk udtryk. Skærmet gårdrum og den store tagterrasse skaber særlige lysindfald og kontakt til det fri fra boligens centrale rum. Villaen fremstår med et harmonisk udtryk i en kombination af tegl i en lys, varm nuance og træbeklædning, ligesom store terrasser i hårdttræ inviterer til udeophold i forlængelse af bebyggelsen. Få, gode materialer, klare linjer i planløsningen og store vinduespartier mod haven og den flotte natur er gennemgående elementer i husets udtryk. Ådalen er en moderne bolig, der danner rammen om det gode liv.

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak