Projekt

Atriumrum præger facadens karakter og indvendige atmosfære

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

I nyudstykket område, hvor udsnit af naturen ikke altid er tilgængelige, er huset disponeret omkring to atriumgårde – ved ankomst og ved voksenafdeling, samt gårdhave omkring primære opholdsrum.

Mellem bygningskroppe opstår udvendigt rum mod ankomst, hvor atriumgård dannes ved tilføjelse af skærmvæg. Fra køkken er kontakt til den perforerede teglvæg, som på flere måder bidrager til husets særlige karakter.

Huset primære opholdsrum er disponeret omkring gårdhave, som defineres af bygningskroppe og lavere skærmvæg. Naturmaterialer bidrager til atmosfærefyldt udemiljø, i et udsnit af verden, som skabes fra bunden i det kommende nyetablerede område.

Frembringelse af skønne udemiljøer nær boligen og graden af kontakt, har på den måde været afsæt for hovedgrebet, hvor boligen indvendigt præges af atmosfæren fra naturmaterialer, farver og integreret inventar, som smelter sammen til en resonansskabende helhed.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Allan Lorenzen