Projekt

Etplansvilla i lækre materialer

Huse fra 00'erne og frem
  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Med villaen har familien, på fire, fået masser af plads, lækre materialer og en privat have.
Huset bygger på et klart koncept med en gennemgående betonvæg og gang, der deler huset i en værelses-fløj og det store familierum med køkken og stue. Sammen danner de to afdelinger en vinkel og skaber en privat have med lækre terrasser.
Noget af det familien var glad for ved det eksisterende hus var udsigten til skoven fra køkkenet. Denne kvalitet er i høj grad bevaret og forstærket i det nye design. Fra køkkenets gennemgående vindue kan man følge årstiderne i skovens kroner.
Overalt er der brugt kvalitets-materialer som håndstrøget tegl, egetræ og insitustøbt beton.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen

Erik Nord Nielsen