Projekt

Huset ved skoven

Den modernistiske villa
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

På en naturskøn grund syd for Vejle omgivet af fredet skov og med kig til Vejle fjord, skal dette træhus ligge. Boligejeren ønskede sig en forældreafdeling med udgang til spa og skov samt en børneafdeling med fællesrum. Vi blev hurtige enige om, at alle værelser i huset skulle have kontakt med skoven.
Resultatet blev derfor en bygnings krop der folder sig rundt om lysningen og skoven med træerne som bagtæppe.
Huset har et skrånende græstag, der hælder ind mod lysningen. Det gør at huset fremstår intimt og nært mod skoven og at huset samtidig tilpasser sig højden til de nærmeste huse i området væk fra skoven. Da de høje omkringliggende træer ville skabe skygge på grunden, er huset placeret og formet så det skaber de bedste dagslysforhold i alle rum samt en stor variationer af rum.

Bæredygtige tiltag

Jordvarme

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Havedesign
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lasse Manshaus

Lasse Manshaus