Projekt

Luksuriøse alpevibes i Odense

Funktionel villa
  • Mere plads
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

Familien i denne villa i Odense ønskede sig mere plads og en bedre planløsning. Villaens baghave grænser op til en skøn park, men det oplever man stort set ikke i det eksisterende hus. Derfor har vi tegnet en tilbygning, der vender huset, så de rum man primært opholder sig i henvender sig mod haven og parken. Tilbygningen opføres i lækre materialer og beklædes indvendigt med egetræsfiner.
Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa med bl.a. nyt tag, så nyt og gammel spiller sammen.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen

Erik Nord Nielsen