Projekt

Markant udsigtsvilla på kuperet grund ned til Vejle Fjord

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Fokus på at udnytte grundens udsigt
  • Fokus på optimal udnyttelse af grundens terræn

Villaen ligger på en meget kuperet grund ned til Vejle Fjord. Bygningsvolumet arbejder sig ind i bakkesiden og indordner sig smukt naturen. Når man ankommer til villaen, ledes man op af trappen, hvor et stort ovenlys lader lyset strømme ind i villaens midte. Facaderne åbner sig med brede panoramavinduer over Fjorden, så man hele tiden har kig til udsigten fra de centrale rum. Terrassen, der løber hele vejen rundt om huset, inviterer hele tiden til at være i naturen – her får man følelsen af, at inde og ude smelter sammen. Villaen er lavet af naturlige materialer, som spiller flot sammen med sine omgivelser. Alt interiør er nøje udvalgt og skræddersyet til villaen. Den gennemgående rå beton spiller godt sammen med de varme træelementer og bløde gardiner i hele indretningen.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Katrine Holm Sølvsten