Projekt

Nybygget villa med glasgavl og indre balkon gav udsigt til havet

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Denne eksklusive villa er designet med en simpel ydre form og et fantastisk overraskende indre. Her skaber dobbelthøje rum i samspil med dagslys, åbne rumlige forbindelser til det moderne familieliv via dagslys skår i form af tagvinduer placeret i vertikale rum der skær sig igennem boligen i forskellige sammenhængene rum.
Villaen er placeret i 2. række til havet, og derfor er der kun fra 1.sal fri udsigt til havet og horisonten. For at trække dette view med ind i boligen, er den designet med en indre balkon - udsigtstue - på 1. sal der ligger i åben forbindelse med det dobbelthøje rum fra køkken/alrum. Dette giver en unik indre rumlig virkning lagt sammen med det fulde glas -gavls vindues parti, der trækker himlen helt ind i boligen. En enestående sammenhæng mellem ude og inde.
Huset lever dermed med dagen og natten og vejrets skiften på alle årstider.
Huset er placeret i et tidligere sommerhusområde, og er opført i sortmalet træ.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Uffe Topsøe-Jensen