Projekt

Palmgren House

Huse fra 00'erne og frem
  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Et kig gennem huset skaber forbindelser på tværs af opholdszoner. Værelserne er fordelt på hver side af den gennemgående gang med kontakt til haven på begge sider af huset gennem store glaspartier. Foran huset knytter køkkenet sig til en åben terrasse med plads til gæster og direkte benyttelse af haven. I forbindelse til ligger en overdækket terrasse som skærer sig ind i bygningskroppen og danner en krog med mulighed for at være ude flere timer i løbet af året.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.