Projekt

Riis Skov Residence - Ny villa beliggende i naturskønt område

Huse fra 00'erne og frem
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Riis Skov Residence, er beliggende i et charmerende og naturskønt område med udsigt over Aarhus Bugten. Den skulpturelle villa, kendetegnet ved lys tegl, åbner sig mod naturen der omkranser det private haverum. Klare linjer, få materialer og store vinduespartier definerer arkitekturen, mens ankomsten via en begrønnet trappe og rampe fører til en diskret integreret kælder og garage.

Et centralt trapperum binder villaens tre etager sammen og skaber tæt kontakt mellem boligens niveauer. Hall'en åbner op mod villaens hjerte, der fungere som et centralt fordelingsrum mellem de forskellige opholdsområder. Stueplanet byder på et stort køkken-alrum med direkte adgang til en delvist overdækket terrasse og opholdsstue med værelsesafsnit mod nordvest.

På første sal findes en luksuriøs masterafdeling med walk-in-closet, soveværelse, masterbadeværelse og kontor. Riis Skov Residence forener elegant arkitektur med naturens skønhed og skaber en unik oase ved Aarhus Bugt.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak