Projekt

Sammenbygget tiny house bliver boligens frirum

Typehus fra 80-00'erne
  • Æstetisk sammenhæng
  • Flere rum
  • Familievenlige løsninger

Familien ønsker sig et adspredende opholdsrum, hvor både børn og voksne hver især kan trække sig tilbage. Med en lille annekteret trætilbygning får familien nu et helt nyt - og mere roligt sted i boligen.

Ved at løsrive tilbygningen fra hovedhuset opstår en både fysisk og mental overgang mellem boligens dynamiske køkken/alrum og det nye afsides boligmiljø.

En glasgang forbinder nyt og eksisterende, og danner samtidig en ny sekundær indgang. Tilbygningen, der rummer et multifunktionelt loungerum med hems, er udformet med geometrisk reference til villaens frontspids, og optræder som sit eget selvstændige gavlhus. Således markerer den arkitektoniske udformning, at der er tale om et sted, der er noget andet end den primære bolig. Et rolig miljø for alenetid, fordybelse, gæstebesøg og hjemmearbejde.

Bæredygtige tiltag

Regnvandsopsamling
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Michael Kornbeck