Projekt

Terrace House - Ny villa med privat atmosfære i tæt villakvarter

Huse fra 00'erne og frem
  • Familievenlige løsninger
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Tæt på midtbyens liv og leben ligger Terrace House i et roligt villakvarter. Fra vejen fremstår villaen afskærmet bag garage af havemur, men den bagvedliggende facade åbner op skaber spændende kig og dynamik.

Ved ankomst til villaen ledes man naturligt af betonfelter til trappen der leder til hoveddøren. Husets korsplan skaber spændende kig på tværs af boligen og til den indre atriumgård. Stue og køkkenalrum er trukket frem mod haven og lyset mod syd, hvor træterrasser i forskellige niveauer samt græsplæne skaber rammen for det gode udeliv.

Mod nord ligger masterafdelingen med tæt forbindelse til atriumgården. I kælderen hvor man til dagligt kan ankomme til huset via bagtrappen, er der udover bryggers og baggang, fire værelser, samt to multirum der kan lukkes delvist af. I hele villaens længde spænder en lysgård der bringer lys og adgang til haven. Terrace House er holdt i lyse og venlige materialer, med tegl og træ som de bærende elementer.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak