Projekt

Villa Lakescape - Moderne villa med kig til sø

Huse fra 00'erne og frem
  • Sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger
  • Æstetisk sammenhæng

På en rolig blind vej, tæt ved en smuk sø, ligger Villa Lakescape blandt store træer med en privat fællessti til søen.

Villaen står med sine arkitektoniske teglskiver mod ankomsten, hvor man bliver mødt af en smuk beplantning som er med til at blødgøre ankomsten samt skærme mod vejen og skabe privathed. Via beton trædefliser ledes man til husets entré, hvor et grønt atriumrum åbner sig op og trækker lys ned i villaen.

Fra entréen får man de lange kig på tværs og langs med huset, som skaber forbindelse ud til haven samt giver en god sammenhæng i hele villaen. Fra køkken-alrummet åbner villaen sig op ud mod terrassen med kig ud til søen. I direkte forlængelse heraf ligger stuen med lysindfald fra haven og det grønne atriumrum. MasterAfdelingen kobler sig på stuen med et skønt masterbad samt soveværelse med direkte udgang til haven samt et stort walk-in.

De store terrassearealer glider sammen med inde rummene, og haven trækkes ind mod boligen og skaber glidende overgange mellem ude og inde, samt differentierede zoner til ophold.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak