Projekt

Wood House

Huse fra 00'erne og frem
  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre udnyttelse af m2

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.