Christian Rønne

Rønne Arkitekter ApS

Ålsgårde

Region Hovedstaden
Region Nordjylland
Region Sjælland
Region Syddanmark
Kort ventetid
Interiørdesign
Byggeteknisk baggrund
Totaløkonomi

Sommerhuse og villaer i tidløst design - brugbare og smukke - af bæredygtige materialer som træ, tegl, sten og puds, er det jeg brænder for at tegne og bygge for jer!

Det vigtige og spændende er at skabe de bedste rammer for jeres liv - mange år frem - indenfor en økonomi, som også passer jer - lige så lang tid frem. God arkitektur gir livskvalitet og er merværdi.

Jeg har 30 års praktisk erfaring og elsker at skabe smukke huse for tilfredse klienter.

Priser

Kontakt og idé
1.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.