Jesper Bonde

Jesper Bonde

København K

Hele Danmark
Bæredygtigt fokus
Byggeteknisk baggrund
Arkitekturvisualisering

Hos Kornbeck + Bonde Boligarkitekter tegner vi tilbygninger, ombygninger, villaer og sommerhuse.

I dialog med vores kunder skaber vi personlige, skræddersyede løsninger med hjemlighed og atmosfære, naturlige materialer og godt håndværk.

Vi lytter og omsætter drømme, ønsker og behov til arkitektur og til noget der kan bygges.

Vi starter altid med et indledende møde, hvorefter I får et tilbud på den arkitektrådgivning, I har brug for til at komme videre med jeres byggeprojekt.

Priser

Priseksempel på tilbygning
25.000 kr.

Det koster omkring 25-35.000 kr. inkl. moms at få tegnet en tilbygning på 30-40 m2. Det inkluderer optegning af eksisterende hus, skitseprojekt med 2-3 forslag og byggebudget.

Priseksempel på ombygning
15.000 kr.

Vi kan hjælpe med at skitsere på en ny planløsning til jeres hus eller lejlighed, så I får en mere optimal udnyttelse af rummene i forhold til jeres behov. Det koster omkring 15-20.000 kr. inkl. moms at tegne 2-3 forslag til en ny planløsning samt byggebudget.

Priseksempel på nyt hus eller sommerhus
45.000 kr.

Det koster omkring 45-60.000 kr. inkl. moms at få tegnet et nyt hus eller sommerhus på 100-160 m2. Det inkluderer skitseprojekt med 2-3 forslag og byggebudget.

Myndighedsprojekt, udvidet projektforslag, udbudsproces, tilsyn, aflevering og færdigmelding
1.250 kr.

Prisen på rådgivning varierer fra projekt til projekt. Se vores hjemmeside for beskrivelse af de forskellige faser i byggeriet. Vi giver et fast tilbud på de enkelte faser, eller udfører arbejdet på medgået tid til en timepris på 1.250 kr. inkl. moms.