Projekt

TIlbygning af 1. sal oven på klassisk bungalow

Bungalow
  • Æstetisk sammenhæng
  • Mere plads
  • Flere rum

Med en ny 1. sal ovenpå det eksisterende hus får familien 3 ekstra værelser og et ekstra badeværelse. Huset ændrer karakter og får et moderne udtryk med hvide facader og sorte tegl.

Det kan være en god måde at bygge til et eksisterende hus uden at inddrage haven, men det kræver, at det oprindelige hus er bygget til at kunne bære en ny 1. sal uden de store indgreb.

Terrassen er bygget om, og der er etableret nye terrassedøre med adgang til terrassen og haven. Det nye opholdsrum får en mere direkte forbindelse til haven som tit er en udfordring i huse med høj kælder.

Der er etableret en ny trappe til 1.sal og kældertrappen er flyttet til samme sted, så trapperummet bliver et naturligt omdrejningspunkt for forbindelsen mellem etagerne. Det giver samtidig mulighed for at åbne facaden mod haven mere op, hvor den oprindelige kældertrappe lå.

Husets stueetage er ændret, så der er etableret et sammenhængende køkken/alrum/stue, der er gennemlyst og hænger sammen med både haven og vejen.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jesper Bonde