fugttætning kælder sokkelisolering omfangsdræn renoveret kælderrum bad i kælder ingen skimmel i kælderrum kælderrenovering kælder renovering tør ekstra plads kælderværelse renovering bryggers

Niels Søndergaard Jensen

Ar-Kon ApS

Trige

I mit arbejde lægger jeg vægt på helhederne omkring de gode menneskelige rammer. Jeg tager udgangspunkt i den åbne dialog med brugerne, hvor jeg fokuserer på nuancerne i drømme, ønsker og behov. I designfasen arbejder jeg med en vægtning mellem ønsker, drømme, behov, æstetik, økonomi, lovkrav, konstruktioner og bæredygtighed. Jeg skitserer og projekterer i 3D, hvilket giver kunden de bedste muligheder for at følge med i projektet ved at kunne "gå" rundt i huset, inden det bliver bygget.

Priser

Kontakt og idé
3.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Selvbyggerservice
12.500 kr.

Selvbyggere er typisk drevet af lysten til selv at skabe. For de fleste er det er relativt nyt fagområde de giver sig i kast med, tit med dyre lærepenge. Jeg tilbyder selvbyggere en række ydelser, der kan vælges enkeltvis eller som en pakke. Projketgennemgang ( kommentarer til planerne samt til konstruktionerne herunder nødvendig rådgivning til hvordan arbejdet udføres ), Tegningsasistance ( udarbejdelse af myndighedstegninger og målsatte arbejdstegninger ) for blot at nævne et par af ydelserne.