køkken køkkenalrum villa tilbygning murermester

Bliv ringet op gratis af Karsten Frost

Skriv en besked herunder eller ring

Mere plads og lys i murermestervillaen

Tilbygning til fritliggende hus

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Karsten Frost, Frost Arkitektfirma A/S

Vi brænder for at skabe løsninger af samspillet mellem form, funktion og...

Se billeder af projektet

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Mere plads og lys i murermestervillaen , Køkken

Om- og tilbygningen til familiens murermestervilla skabte et hjem med masser af lys og plads. Her ses køkkenet med plads til spisebord ved de store vinduer og ny udgang til terrassen.

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Mere plads og lys i murermestervillaen , Køkken

Det nye køkken er hvidt og minimalisktisk. Det giver en let atmosfære, samtidigt med at køkkenet opfylder familiens behov for funktionalitet. Der hvor køkkenøen er nu, var der tidligere en kældertrappe. Villaen har fået nyt liv med en hel ny planløsning

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Mere plads og lys i murermestervillaen , Værelse

I murermestervillaen er der skabt plads i højden i form af hems. Billedet til højre viser hemsen på børneværeslet, og billedet til venstre viser de voksnes soveværelse. I begge rum er hemsen tiltænkt som seng, og den resterende del af rummet som ophold.

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Mere plads og lys i murermestervillaen , Værelse

Hems med ovenlys og kig til de oprindelige hanebåndsbjælker som er linoliebehandlede. Hemsen er en del af et børneværelse, hvor hemsen fungerer som seng.

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Mere plads og lys i murermestervillaen , Indgangsparti

Villaens gangarealer i den nye 26 m2 tilbygning. Herfra er der adgang til toilet / bad med terrazzogulv, ny trappe til kælder, ligerfrem ses forældresoveværelse, der som gangen, har dør til terrasse.

En tilbygning på 26 m2 var præcist, hvad der var plads til på grunden – og netop hvad der skulle til, for at murermestervillaen blev forvandlet til den helt rigtig bolig for familien på 4.
Det eksisterende hus er samtidig ombygget og har fået ny planløsning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Mere plads og lys i murermestervillaen , Bad/toilet

Badeværelse med terrazzogulv og klassiske hvide klinker.

  • Om- og tilbygningen til familiens murermestervilla skabte et hjem med masser af lys og plads. Her ses køkkenet med plads til spisebord ved de store vinduer og ny udgang til terrassen.
  • Det nye køkken er hvidt og minimalisktisk. Det giver en let atmosfære, samtidigt med at køkkenet opfylder familiens behov for funktionalitet. Der hvor køkkenøen er nu, var der tidligere en kældertrappe. Villaen har fået nyt liv med en hel ny planløsning
  • I murermestervillaen er der skabt plads i højden i form af hems. Billedet til højre viser hemsen på børneværeslet, og billedet til venstre viser de voksnes soveværelse. I begge rum er hemsen tiltænkt som seng, og den resterende del af rummet som ophold.
  • Hems med ovenlys og kig til de oprindelige hanebåndsbjælker som er linoliebehandlede. Hemsen er en del af et børneværelse, hvor hemsen fungerer som seng.
  • Villaens gangarealer i den nye 26 m2 tilbygning. Herfra er der adgang til toilet / bad med terrazzogulv, ny trappe til kælder, ligerfrem ses forældresoveværelse, der som gangen, har dør til terrasse.
  • Badeværelse med terrazzogulv og klassiske hvide klinker.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›