Bliv ringet op gratis af Tom Mose Petersen

Skriv en besked herunder eller ring

Nummer 21 - større åbenhed

Tilbygning til fritliggende hus

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og arkitekten Gunnar Milthers.

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.

Energi og miljø

Der har i dette projekt ikke været et særligt fokus på de energimæssige forhold - ud over, at tilbygning naturligvis lever op til nutidens standard.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Tom Mose Petersen, STOCK 35

Det kan altid betale sig at få et godt råd, inden en byggesag påbegyndes – det…

Se billeder af projektet

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nummer 21 - større åbenhed, Facade

Større åbenhed

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nummer 21 - større åbenhed, Facade

Nummer 21

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nummer 21 - større åbenhed, Facade

. . huset med det runde vindue

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Nummer 21 - større åbenhed, Stue

. . et ovenlys i den oprindelige stue

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Nummer 21 - større åbenhed, Bad/toilet

. .dagslys i badet og over sengen

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Nummer 21 - større åbenhed, Stue

. . et kik til haven

Den oprindelige bolig er opført i 1934 og tegnet af arkitekt Gunnar Milthers, som også stod for om- og tilbygningen af huset i 1963. Huset er opført med ydervægge i gule tegl og tag belagt med pap - knapt i sit formsprog, uden udhæng, med en asymmetrisk placering af døre og vinduespartier - en komposition af flere bygningsdele. En hus der lægger i tidens danske funktionalistiske udgave med byggerier af Kay Fisker, C.F. Møller, Steen Eiler Rasmussen og Arne Jacobsen.

Tilbygningen udgør 46 m2 og opført i gule mursten, tilstræbt i samme varierede nuancer som det oprindelige murværk, ligeledes med pap på taget og uden udhæng.

I tilbygningen har åbningerne været væsentlige - det store dørparti mod haven, de mange ovenlys og så det runde vinduesparti over sengen - et kærligt citat hentet fra det oprindelige hus og  arkitekten Gunnar Milthers. 

Tilbygning er forældrenes afdeling - opholdstue og adgang til haven, indbygget musikanlæg og med mulighed for ild i brændeovnen. Dertil kommer et badeværelse og et forældre soveværelse.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nummer 21 - større åbenhed, Facade

. . brændeovn, både ude og inde

  • Større åbenhed
  • Nummer 21
  • . . huset med det runde vindue
  • . . et ovenlys i den oprindelige stue
  • . .dagslys i badet og over sengen
  • . . et kik til haven
  • . . brændeovn, både ude og inde
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›