Bliv ringet op gratis af Tom Mose Petersen

Skriv en besked herunder eller ring

Nyt træhus ved sø i Ballerup

Nybygget fritliggende hus

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.

Energi og miljø

Byggeriet er opført efter kravene i BR15 - tilført et solcelle- og solfangeranlæg. Da huset er opført nær en sø og jordbundsforholdene ikke tilskriver valg af faskine som forsinkelse på regnvand er der oplag et grønt beplantet med sedum.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Tom Mose Petersen, STOCK 35

Det kan altid betale sig at få et godt råd, inden en byggesag påbegyndes – det...

Se billeder af projektet

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Facade

Huset omfavner havens store terrasse mod søen

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Facade

Fra terrassen i huset

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Køkken

Køkken og spiseplads i direkte forbindelse med terrasse og have

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Køkken

Fra køkkenet er der adgang til krog med morgensol

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Facade

Krogen for morgensol ved køkkenet

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Indgangsparti

Indgangspartiet som en niche i bygningskroppen

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Entré

Væggen i entréen tager i mod

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Entré

Trappen og vindueskarmen som møbel

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Stue

Hjemmearbejdspladsen med udsigt over søen

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Facade

Ved at beskære den enkle bygningskrop er den særlige form opstået - den store åbning og rummet omkring terrassen

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt træhus ved sø i Ballerup, Facade

Formen opdeles og understreges - bræddebeklædningen opsættes vandret og lodret

  • Huset omfavner havens store terrasse mod søen
  • Fra terrassen i huset
  • Køkken og spiseplads  i direkte forbindelse med terrasse og have
  • Fra køkkenet er der adgang til krog med morgensol
  •  Krogen for morgensol ved køkkenet
  • Indgangspartiet som en niche i bygningskroppen
  • Væggen i entréen tager i mod
  • Trappen og vindueskarmen som møbel
  • Hjemmearbejdspladsen med udsigt over søen
  • Ved at beskære den enkle bygningskrop er den særlige form opstået - den store åbning og rummet omkring terrassen
  • Formen opdeles og understreges - bræddebeklædningen opsættes vandret og lodret
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›