Bliv ringet op gratis af Erik Nord Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning og renovering af landejendom

Ombygning af landejendom

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet.
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv.
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog.

Energi og miljø

Vinduer og døre udskiftes, så der åbnes en bedre energiramme. Herudover arbejdes der med naturlige materialer/overflader, så der opnås et sundt indeklima.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Erik Nord Nielsen, Erik Nord Arkitekter ApS

Vi tegner unikke og velfungerende boligløsninger med udgangspunkt i jeres idéer…

Se billeder af projektet

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet. 
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv. 
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog. ,  Ombygning, Landejendom, Køkken
Ombygning og renovering af landejendom, Køkken

Det lyse, rumlige køkkenalrum.

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet. 
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv. 
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog. ,  Ombygning, Landejendom, Køkken
Ombygning og renovering af landejendom, Køkken

Fra køkkenet er der en "hemmelig" adgang til viktualier/grovkøkken.

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet. 
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv. 
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog. ,  Ombygning, Landejendom, Køkken
Ombygning og renovering af landejendom, Køkken

Masser af kig til den fantastiske natur.

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet. 
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv. 
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog. ,  Ombygning, Landejendom, Stue
Ombygning og renovering af landejendom, Stue

I biblioteket bevares det originale loft, og sammen med egetræ på vægge og reol skabes en hyggelig "cigaræske", hvor man kan fordybe sig i en god bog.

  • Det lyse, rumlige køkkenalrum.
  • Fra køkkenet er der en "hemmelig" adgang til viktualier/grovkøkken.
  • Masser af kig til den fantastiske natur.
  • I biblioteket bevares det originale loft, og sammen med egetræ på vægge og reol skabes en hyggelig "cigaræske", hvor man kan fordybe sig i en god bog.

Plantegninger

, Landejendom, Plantegning
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›