Projekt

60´er villa fik moderne tilbygning med forældreafdeling.

Typehus fra 60-70'erne
  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Æstetisk sammenhæng

Det oprindelige enfamiliehus fra 60´erne var allerede bygget til ad flere omgange, men familien ønskede at fremtidssikre huset med en separat forældreafdeling med eget badeværelse. Løsningen blev en vinkel på huset, hvor den eksisterende tagflade med ensidig hældning blev forlænget. Det betyder, at soveværelset har fået en flot rumhøjde på næsten 3 m og vinduespartier med kig mod trækronerne på de høje træer. Tilbygningen indrammer samtidig den nye, store træterrasse, som nu er familiens primære uderum.

For at kompensere for aftensolen i stuen, blev der etableret et nyt, stort ovenlysvindue i midten af rummet. Køkkenet blev ligeledes åbnet mere op, og der blev plads til en skøn køkkenø.

Tilbygningen er opført med pudsede facader og cedertræslister i tråd med det eksisterende hus for at opnå en optimal sammenhæng mellem nyt og gammelt.

Bæredygtige tiltag

Efterisolering
Lavenergiruder/vinduer
Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn
  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Havedesign
  • Lysdesign
  • Energirådgivning

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Nanna Bering