Projekt

Alrum i højden

Bygherre havde fundet en grund beliggende i kanten af en nybyggerområde, med en fantastisk udsigt over det åbne land.

Det stod hurtigt klart at denne udsigt skulle danne bagtapet i så meget af hverdagen som muligt. Derfor er der vendt om på funktionerne, således at værelsesafdeling ligger i stueniveau og husets fælles rum ligger på 1. sal. Mod udsigten er der et stort vinduesparti, der kan ses fra hele etagen.

Huset er fuldmuret og står flere steder indvendigt med synlige facadesten, der spiller sammen med trætrappe- og gulve og tilføjer rummene karakter og detaljering.
Huset kraver sig ud mod udsigten, hvor der samtidig er skabt en overdækning i stueniveau under "corten-kassen".

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Per Hartwig

Per Hartwig