Projekt

Arkitektens hemmelige anneks

  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Annekset er bygget i 2R arkitektens egen baghave. Projektet blev til efter anskaffelsen af overskydende vinduer fra et byggeri, og var et studie i at skabe arkitektur med simple og billige materialer. Annekset rummer et ekstra soveværelse, men fungerer også som et frirum og helle for familiens medlemmer. I blandt træer og buske er annekset hensynsfuldt placeret, og huset er opbygget på skruefundamenter, for at bevare den tætte beplantning. Grundet de store glasfacader, orienterer annekset sig mod baghaven, og har med den massive bagvæg fået en retning, som sikrer privatlivet i soveværelset. Annekset forputter sig i buskadset, og vil med tiden blive begroet med ukrudt og slyngplanter. Huset er udført således at naturen og arkitekturen er forenet, og med tiden skal vokse yderligere sammen.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Skaarup

Rasmus Skaarup