Projekt

Boligarkitektens villa i moderne varmt dansk design

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Moderne arkitekttegnet 2plans villa m stor terrasse og varme naturmaterialer.
"Vi skal have en kæmpe reol i stuen og 200 m2 med plads til hele familien både inde og ude." Det var nogle af de ønsker, som arkitekten skulle finde en elegant samlet løsning på i denne moderne elegante designvilla. Huset i 2 plan er i varme naturmaterialer med imødekommende overdækket indgangsparti og stor veranda/ træterrasse. På vestsiden af huset åbner grunden og villaen sig op mod en stor have, og en flot udsigt over mark og skov. En dobbelt carport med et stort opvarmet skur giver overdækket adgang til bryggers. På 3 sider af huset skaber en stor veranda/ træterrasse en glidende overgang mellem inde og ude, som f.eks. udnyttes til en lidt anderledes og imødekommende hovedindgang med et stort husnr. i stål som rækværk ud mod gaden.
Villaen har 5 værelser, lys stue med udsigt over landskab og have, overdækket indgangsparti og funktionelt køkken og alrum.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Varmepumpe
Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Skinhøj Christensen