Lars Skinhøj Christensen

ARK+

Vejle

Hele Danmark
Bæredygtigt fokus
Interiørdesign
Byggeteknisk baggrund
Liebhaver Træhus Sommerhus

God arkitektur handler om drømme! - Dine unikke drømme & behov som bliver til konkrete rum - funktionelle & smukke m plads til gennemtænkte & overraskende løsninger.
Mit mål er at guide dig fra første snak og skitse til din færdige bolig. Vi finder en elegant funktionel løsning på alle udfordringer: Moderne / klassisk villa eller tilbygning, for få m2, en svær grund, udsigt v. hav, fjord, skov eller passivhus m. grøn energi & bæredygtigt klima. Kig forbi, få en kop kaffe & en uforpligtende snak!

ARK+ Har udført et yderst kvalificeret arbejde. Lars Skindhøj har været utrolig lyttende og god til at give konstruktive indspark for at sikre høj kvalitet + byggeriet lever op til alle standarder. De får en varm anbefaling herfra.
Lasse kaae
Dygtig arkitekt med gode ideer til både praktiske, funktionelle og smukke løsninger! Det er takket være ARK+ at vi nu bor i vores drømmehus
Else Storbjerg
Prisen er så fortjent med det super skønne byggeri. Det er en fornøjelse at være i huset og det er vanvittigt spændende at se på fordi det er anderledes og uventet.
Heino Wolter Juhl
Lars has been amazing to work with. From day one he came up with simple yet powerful and ingenious ideas. Simple tweaks to the desing that has made an enormous difference. The design is beautiful and he has always found the best solution to my budget.
Nast Marrero

Priser

Kontakt og idé
1.800 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Timeløn - Boligarkitekt
780 kr.

Bliver 975,- incl. moms. Hvis man istedet ønsker fast pris på hver fase, er det også muligt. Se detaljer på: https://www.arkplus-nordic.com/bedste-arkitekt-i-byggeriets-faser F.eks. laves ét 3D-visualiseret forslag, som afdækker de vigtigste forhold og præsentere det fra flere vinkler. for 19.000,- + moms. På dette grundlag kan der forespørges ved kommune og håndværkere, så man ved hvordan det endelige resultat kan blive, til ca. hvilken pris og der kan tages en kvalificeret beslutning

Mine projekter