Projekt

"Egely" - Et smukt gammelt egetræ har navngivet huset ”Egely”

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • God akustik
  • Æstetisk sammenhæng

Som navnet på huset insinuerer så ligger dette skønne træhus og putter sig under et el gammelt Egetræ. Træets store stamme markerer ankomststien til huset og den enorme trækrone danner et smukt skyggespil på husets facade og gårdsplads. Velkommen til ”Egely”.
Huset består af 3 voluminer med hver sit rumprogram og differentierede loftshøjder. Imellem hver zone er der ligeledes indbygget niveauskifte der giver huset en helt særlig og oplevelsesrig stemning.
Vinduerne i huset er legende placeret således at der opstår særlige kig til himmelen i opholdsrummene. Dette giver i dagens løg et flot lys og skyggespil på væggene.
Bag det højloftede køkken alrum er der et arbejdsrum med adgang til hems. Her kan børn lege samtidig med at de voksne kan holde et vågent øje med dem gennem et hul i væggen.
I badeværelset, der er placeret midt i huset, sidder et stort ovenlys henover badekarret hvilket giver et smukt lys netop her. Her kan man ligge og kigge op i himlen og nyde det varme bad.
I stuen er der indbygget et stort snedkerfremstillet reolmøbel i egetræ der giver stuen en helt særlig karakter.
Rundt om huset skaber de 3 bygningsvoluminer små hyggelige kroge og opholdsmuligheder der tilgodeser morgen-, middag- og aften sol.
Materialer:
Huset er bygget som en trækonstruktion beklædt med cedertræ og sortmalet Superwood på ydersiden. På indersiden er der opsat malerbehandlet fibergips.
Gulve er udført som imprægnerede betongulve i opholdsrummene og egetræsgulv i værelser.
Lofter er udført som hvide Troldtektlofter i fin struktur hvilket giver huset en rigtig god akustik.

`På et særligt sted – bør man skabe et særligt sted`
KAARK

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Solceller

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Kenneth Arboe