Projekt

Egemosegård

  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum

Nær bugten ligger landejendommen Egemosegård som et refugie i naturskønne omgivelser af eng- og skovområder. På den sydlige del af grunden ligger den eksisterende sø som skaber nærkontakt med naturen, mens den spejler himlen og de omkringliggende træer.

Den nye bolig på Egemosegård består af to længer som åbner sig op ud mod naturen med frit udsyn til søen, mens man gennem træerne kan skimte den eksisterende hestefold. Længerne samles omkring en gårdsplads – et enkelt og stærkt greb – som danner et intimt og velproportioneret uderum som kontrast til det åbne omkringliggende landskab.

På denne måde kobles det eksisterende formsprog med det nye, hvor overgangen mellem ude og inde bliver udvisket og naturen bliver inviteret indenfor.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak