Projekt

Gæsteanneks ved Ore Strand, Vordingborg

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Det 22 m2 anneks er formet som en irregulær sortmalet træboks af to årsager: dels for at skabe en kontakt og kig til den nærliggende strand og hav dels at skabe en nærhed og kontakt til den omkringliggende have og familiens eksisterende sommerhus fra slutningen af 1960´erne.
Et skrået lavt placeret sidevindue valgt af kunden skaber kig og kontakt til strand og hav når man som besøgende ligger i sengen ud for.
Alle indvendige overflader, loft, gulv og vægge er beklædt med matlakerede birkefinérplader. På sin vis står interiøret i skarp kontrast til eksteriørets sorte facader af malede lodret monterede lærketræslister, som også går i dialog med områdets mere traditionelle sommerhusbebyggelse.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Martin Kallesø