Projekt

Længehus i landsbyen

  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Bedre akustik

Bygherre ønskede sig et hus med værksted i en lille landsby på landet. Gennem en god dialog blev resultatet et længehus med en bagbygning der på en fin måde tilpasser sig den traditionelle bebyggelse i området.
Udadtil fremstår huset som et traditionelt længehus med kalkede facader og zinktag. Men mellem længehuset og bagbygningen er der et gårdrum der omkranses af trælameller. Store skydeporte virker som solafskærming og giver variationer af lysindfald. Et stort ovenlysvindue sørger for god ventilation med hurtig udluftning og et. godt indeklima. Indervægge består af korkpaneler der giver en god akustik Loftet består af består akustikfilt bag trælameller.

Bæredygtige tiltag

Varmegenvinding
Lavenergiruder/vinduer
Varmepumpe
Dagslys/passiv solvarme
Regnvandsopsamling

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Havedesign
  • Interiørdesign
  • Energirådgivning

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lasse Manshaus

Lasse Manshaus