Projekt

Lys og funktionel nybyg i skønt skovområde

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Denne bolig ligger i et smukt skovområde.

Arkitekturen er af blankt murværk med blødstrøgen mursten. Et nutidigt og afdæmpet udtryk som tilpasser det omkringliggende miljø. Indvendigt har fokus været funktionalitet, flow og behov.

Den ene side af boligen består af 2. værelser ved siden af entreen. På den anden side er der bryggers, kontor og voksneafdeling med soveværelse, bad og sauna. Den anden del af boligen består af en stor opholdstue og et åbent køkken / alrum med direkte udgang ud til en terasse.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Steen Bjørn Lundhild