Projekt

Ny familievenlig bolig, på smal grund, med optimalt lysindfald

Den modernistiske villa
  • Mere plads
  • Flere rum
  • Familievenlige løsninger

På en smal aflang grund i Sejs har Lundhilds tegnestue tegnet denne villa, som tillader godt lysindfald i boligen og den store overdækning mod haven inviterer til hyggelige sommeraftener.

Den asymmetriske gavl giver et dynamisk udtryk og sammen med den lyse mursten og fravalget af udhæng, fremstår huset enkelt og let.

Boligen byder på alt hvad en moderne familie har brug for – store værelser, rummelige opholdsarealer, viktualierum i forbindelse med køkken, pejs og en stor terrasse med udsigt over haven.

Bæredygtige tiltag

Faskiner
Varmegenvinding

Rådgivning omfattede

  • Energirådgivning

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Steen Bjørn Lundhild

Steen Bjørn Lundhild