Projekt

Nyt træhus ved sø i Ballerup

  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

"Villa MOA" er et nyt træhus ved en lille sø i Ballerup - 200 m2 i et stort lade-formet volumen som er tilskåret grunden. Husets nære opholdsarealer - krogen for morgensol, frokostpladsen og stedet for aftensolen er således skåret ud af den store form. Planløsningen er giver plads til en familie med 3 teenage-børn - men også en mulighed for at man enkelt kan indrette boligen for to generationer - med et ældre familiemedlem eller som en bolig med en adskilt hjemmearbejdsplads - en fleksibilitet uden at skulle lave alt om.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Tom Mose Petersen

Tom Mose Petersen