Projekt

Ombygning og renovering af landejendom

  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Familien i denne skønne landejendom ønskede en ny indretning, der i højere grad passer til en moderne børnefamilie, hvor meget af livet foregår i, og omkring køkkenet.
Herudover tegner forslaget en designlinje, der over tid kan følges gennem hele huset, så det fremstår sammenhængende hvad angår materialer, farver mv.
I projektet har vi arbejdet med de mange stuer en suite, så huset får en sammenhæng mellem stuerne og til den fantastiske omkringliggende natur. De forskellige stuer hænger sammen, men har vær deres særpræg, fra det åbne og lyse køkkenalrum til det mere rolige og tilbagetrukne bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage med avisen eller en god bog.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen

Erik Nord Nielsen