Projekt

Penthouse lejlighed med udsigt til Lillebælt

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre udnyttelse af m2

For bygherre har vi tegnet en totalrenovering af denne 300 m² penthouselejlighed med udsigt til både den nye og den gamle Lillebæltsbro.
Overalt i lejligheden arbejdes der med indbyggede, detaljerede løsninger og de bedste materialer.
Det store køkkenalrum indeholder et stort snedkerkøkken med indbygget alkove/læsekrog. Fra lejlighedens opholdsrum er der udsigt over Lilllebælt.
De mange stuer en suite får med ombygningen hver deres udtryk og der bliver en klar adskillelse mellem de private og de mere offentlige rum.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen

Erik Nord Nielsen