Projekt

Renoveret køkken og bad giver nyt liv til villa fra 1926

Murermestervilla
  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Optimal udnyttelse af m2

En murermestervilla fra "bedre byggeskik"-perioden, bygget i 1920'erne, blev totalrenoveret og moderniseret. Det gamle køkken blev åbnet op for at få optimalt dagslys og forbedre integrationen med opholdsrummene. Det nye køkken er udstyret med laminatfronter, sort linoleumsbordplader og sokler fra &Shufl, samt hårde hvidevarer fra Miele og Quooker i messing. Huset havde gennemgået flere ombygninger i forskellige stilarter gennem årene.

De nye boligejere fik arkitekt Morten Dalsgaard til at rådgive dem om at føre huset tilbage til dets oprindelige stil. De fjernede de nedhængte lofter, profilbræddevæggene og væg-til-væg-tæpperne, og afslørede den oprindelige arkitektur.

Et værelse på 1. sal blev inddraget for etablering af et nyt badeværelse. De 7 m2 med skråvægge blev udnyttet optimalt og gav plads til både stor bruseniche og badekar.
Store 60x60 cm gulvfliser i mørk grå og hvide "metrofliser" på vægge. Armaturer er fra Bad & Stil.

Resultatet af den nænsomme renovering er en bolig, der respekterer den oprindelige arkitektur og samtidig giver plads til moderne løsninger.

Kontakt mig for at høre mere eller se mere på www.m4arkitekter.dk

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Morten Lie Dalsgaard